Sinun Helsinkisi

Helsinki.fi on ikkuna yliopistokaupungin elämään, tapahtumiin ja palveluihin. Tutustu pääkaupungin monipuoliseen tarjontaan, jossa tiede ja kulttuuri kohtaavat. Löydä reitit kaupunkilaisen tärkeisiin palveluihin sekä Helsingin kaupungin ja Helsingin yliopiston sivuille.

Helsingin yliopisto


Helsingin yliopisto

Helsingin yliopisto on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö. Toimimme neljällä kampuksella, vaikutamme koko yhteiskunnassa, luomme suhteita ympäri maailmaa. Kriittisellä katseella ja luovalla otteella rakennamme parempaa tulevaisuutta. Tule mukaan!

Helsinki in Flickr

http://api.flickr.com/services/feeds/groups_pool.gne?id=52240577152@N01&format=rss2

KATSO LISÄÄ KUVIA »

Helsingin yliopisto - Helsingfors universitet
Kuouviinijuhlan toinen pääpuhuja oli Anne Brunila. Vieressä varadekaani Mari Vaattovaara (oik.) ja vararehtori Anna Mauranen (vas.).

Kumpulan kampuksen kuohuviinijuhlaKumpulan kampuksen kuohuviinijuhla

SIIRRY FACEBOOKIIN »

Helsingin yliopiston uutiset RSS

Lapsuus Ceausescun hirmuvallan alla kasvatti kirjailijaksi
Unkarilaiskirjailija György Dragomán nousi kansainväliseen...
Paperittomallakin lapsella on oikeus käydä koulua
Yliopistolla 14.4. pidetyssä Paperittomat peruskoulussa...
Islamkammoa Moskovassa
Venäjän mediassa puhutaan suurin sanoin islamisaation...

TILAA RSS »

Tiedekulma

Tiedekulma

Kuppi kahvia ja viipale tiedettä

Helsingin yliopiston Tiedekulmaan jokainen on tervetullut kuuntelemaan, katselemaan ja kokemaan yliopistossa tehtävää tutkimusta ja opetusta. Tiedeteemojen ja tapahtumien ympärille rakentuvassa ohjelmistosta tarkastellaan ajankohtaisia ja päivänpolttavia aiheita tutkimuksen näkökulmasta.

TIEDEKULMA »
TIEDEKULMA FACEBOOKISSA »

Helsingin kaupungin uutiset

Nuoret ja päättäjät suunnittelivat toimivampaa Helsinkiä
Helsinkiläisnuoret kysyivät kenelle kuuluu vastuu...
Katajanokan maailmanpyörän kupeeseen piknik- ja klubitilaa
Katajanokan maailmanpyörä saa viereensä kaupunkitapahtumille...
Kesäksi löytyy nuorille harrastuksia, leirejä ja hengailua
Mietitkö, mitä tehdä kesällä? Klikkaa itsesi Harrastushakuun...

TILAA RSS »

HELSINKI Think company

Helsinki Think Company

Vuorikadulla toimiva Helsinki Think Company on kohtaamispaikka uudenlaiselle yrittäjyydelle. Se on yhteisöllinen työtila, jossa opiskelijat, tutkijat ja yrittäjyydestä kiinnostuneet voivat verkostoitua.

Toimintaa pyörittävät yhdessä Helsingin yliopisto ja Helsingin kaupunki. Tila on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-18.

HELSINKI THINK COMPANY»

Visithelsinki.fi

Helsinki on ainutlaatuinen tapaus Pohjois-Euroopan kaupunkien joukossa. Euroopan toiseksi pohjoisimman pääkaupungin elämäntyyli on täynnä vastakohtaisuuksia ja aktiviteetteja, satojen tapahtumien ja ystävällisten ihmisten muodossa. Helsinki on sekä lännen että idän kulttuuristen vaikutusten muokkaama.

VISITHELSINKI.FI »

Kaupungin sähköinen asiointi

Sää Helsingissä

to 17.4 0.00
+2 °C
5
to 17.4 6.00
+2 °C
6
to 17.4 12.00
+7 °C
8

LISÄTIETOJA SÄÄSTÄ »

Helsinki tapahtumat - Helsinki the Venue
Korkeasaaren eläintarhassa vietetään myös pääsiäistä! Eläintarha on auki joka päivä pääsiäisenä ja ohjelmaa riittää. Luvassa mm. koko perheen puuhapaja, näyttely Korkeasaaren eläimistä, ruokintoja, teatteria sekä Munajahti, jossa...

Tule Korkeasaareen pääsiäisenä aistimaan kevään etenemistä!
Koko maailma yhdellä saarella. Korkeasaaressa voi tutustua noin 150 eläinlajiin ja satoihin kasvilajeihin tundralta trooppisiin sademetsiin ja aavikoihin.

SIIRRY FACEBOOKIIN »

HelsinkiUni: Kumpulassa juhlittiin tiedenaisia. Kaksi vaikuttajanaista kertoi matkastaan huipulle. @RVenalainen @AnneBrunila https://t.co/Bn3CZ7mzIe

HelsinkiUni: RT @FUNRUNFI : Vuosi Helsingissä 8 MINUUTISSA: #video http://t.co/yIde6EJtR5 @RadioHelsinki @JukkaAminoff @HyvatUutiset @hsfi @E_L_Crew @He…

HelsinkiUni: Akatemiaprofessori Kari Alitalolle ensimmäisenä suomalaisena arvostettu Heinekenin lääketiedepalkinto! https://t.co/ITF51RbZq8

Uutta Helsinkiä

Uutta Helsinkiä

Helsinkiä rakennetaan lähivuosina vilkkaammin kuin koskaan. Seuraa kotikaupunkisi kasvua kaavoituksesta valmiisiin asuinalueisiin.

UUTTA HELSINKIÄ »

Yliopisto esittää

LÖYTÖRETKI MIELEEN

Tiesitkö, että univaje voi tappaa? Tai että sikiöillä ja vauvoilla on kykyjä, joita aikuisilla ei enää ole.

Aivojen hellimisestä ja huoltamisesta puhutaan paljon — myös potaskaa. Tiedekulmassa luulot pannaan koetukselle ja uusin tieto tuodaan kansantajuisiksi tietoiskuiksi ja keskusteluiksi. Aivojen eri osien spesialistit, kielten ja oppimisen tutkijat, lääkärit, uni- ja traumatutkijat ja monet muut asiantuntijat kertovat tutkimuslöydöistään sekä siitä, mitä nämä löydöt merkitsevät jokapäiväisessä arjessa.

TIEDEKULMA: AIVOT 24.2.-30.4 »

HELSINGIN YLIOPISTO YOUTUBESSA »

HelsinkiTourism: Sunset over Helsinki http://t.co/ModvtIpPxg http://t.co/xHFOXfo6k9 #Helsinki365

HelsinkiTourism: If you are into bubbly drinks, head for the @K0RJAAM0 Champagne Markets this Friday and Saturday! http://t.co/dwAcPHsqjI

HelsinkiTourism: RT @helen_anne : Heading to #Helsinki ? Bring gum. Try the reindeer. And don't forget to look up! http://t.co/uUEQZkvl9m @HelsinkiTourism

Testaa tietosi

Neropattivisa

Neropatti on Helsingin yliopiston tietovisa. Testaa mitä tiedät tieteestä, tutkimuksesta ja perinteikkäästä opinahjosta.

PELAA »

Tilaa uutiskirje

Helsingin yliopisto

Tee löytöretki yliopistokaupunkiin. Löydä kiinnostavimmat tapahtumat, kummallisimmat kulmat, haastavimmat harrastukset. Poimimme sinulle parhaat palat kaupungin tarjonnasta.

TILAA UUTISKIRJE »

Helsingin kaupungin uutiset

Nuoret ja päättäjät suunnittelivat toimivampaa Helsinkiä
Helsinkiläisnuoret kysyivät kenelle kuuluu vastuu...
Katajanokan maailmanpyörän kupeeseen piknik- ja klubitilaa
Katajanokan maailmanpyörä saa viereensä kaupunkitapahtumille...
Kesäksi löytyy nuorille harrastuksia, leirejä ja hengailua
Mietitkö, mitä tehdä kesällä? Klikkaa itsesi Harrastushakuun...

TILAA RSS »

Helsingin päätapahtumat

Via Crucis - Ristin tie 2014
Ekumeeninen kärsimysnäytelmä joka huipentuu Tuomiokirkon...
Seurasaaren pääsiäiskokot 2014
Pohjalaisen perinteen mukaan uskottiin yön pimeydessä...
Animatricks -animaatiofestivaali 2014
Suomen ainoa animaatiofestivaali esittää Lasipalatsin...

TILAA RSS »

Helsingin yliopisto - Tapahtumat

RefWorks-viitteidenhallinta
ke 16.4.2014 13:00-15:00Terkko, PC-luokka, Haartmaninkatu...
Päivi Pihlajamaa: Lääketieteellinen tiedekunta
to 17.4.2014 12:00Biomedicum Helsinki 1, luentosali...
PubMed workshop for advanced users, in English
ti 22.4.2014 13:00-15:00Terkko, PC-class, Haartmaninkatu...

TILAA RSS »

http://helsinkifi.etapahtuma.fi/Default.aspx?tabid=304&xml=rss

Kaupungissa tapahtuu

Tapahtumaluokat

Hae tapahtumaa

Sulje haku

Ehdota tapahtumaa

Tulevat tapahtumat

Ehdota tapahtumaa

Ehdota tapahtumaa Helsinki.fi -kaupunkiportaalin tapahtumakalenteriin! Syötä tapahtuman tiedot ja klikkaa lopuksi tallenna-painiketta.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Julkaistusta tapahtumasta saat vahvistuksen sähköpostitse. Lisätietojen antajan tiedot tulevat ainoastaan toimituksen käyttään.

Kalenterin julkaisusäännöt »

Tapahtuman tiedot

*
*
*
*

Hintatiedot:

*

Yhteyshenkilön tiedot

*
*

Julkaisusäännöt

  1. Helsinki.fi:n uutislistausta ja tapahtumakalenteria ylläpitää Helsingin yliopiston viestintäosaston verkkoviestintäyksikkö.
  2. Julkaistavaksi haluttuja uutisia ja tapahtumailmoituksia voi ehdottaa järjestöjä ja yhteisöjä edustava henkilö, joka haluaa tiedottaa uutisistaan ja tulevista tapahtumistaan Helsinki.fi:ssä.
  3. Uutiset ja tapahtumailmoitukset tulee kirjoittaa mahdollisimman julkaisuvalmiiksi ja lomake täyttää annettuja ohjeita noudattaen. Suuraakkosia (Caps Lock) ei tule käyttää.
  4. Vapaamuotoisemmat uutis- ja tapahtumavinkit tulee tehdä palautelomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen portaali [at] helsinki.fi.
  5. Uskonnollisesti tai poliittisesti kantaaottavia, eettisesti loukkaavia tai Helsingin yliopiston tai Helsingin kaupungin tavoitteiden, hyvän tavan, Suomen lakien tai kansainvälisten sopimusten vastaisia uutisia ja tapahtumailmoituksia ei julkaista. Uutisten ja tapahtumailmoitusten julkaisemisen edellytys on, että tiedon syöttäjä hyväksyy nämä julkaisusäännöt.
  6. Uutislistan ja tapahtumakalenterin ylläpitäjät pidättävät itselleen oikeuden tapauskohtaisesti päättää tietojen julkaisemisesta uutislistalla ja tapahtumakalenterissa sekä oikeuden tietojen julkaisematta jättämisestä ja poistamisesta syytä erikseen määrittelemättä. Ylläpitäjät pidättävät itselleen myös oikeuden muokata uutislistalla ja tapahtumakalenterissa julkaistavia uutisia ja tapahtumailmoituksia.
  7. Uutisehdotusten syöttäminen tapahtuu Ehdota uutista -lomakkeella ja tapahtumaehdotusten syöttäminen Ehdota tapahtumaa kalenteriin -lomakkeella.
  8. Uutisia ja tapahtumailmoituksia syötettäessä kysyttävät yhteystiedot tallentuvat määräaikaiseen rekisteriin, jota ylläpitää Helsingin yliopiston viestintäosasto. Tutustu rekisteriselosteeseen ennen julkaisemista.
  9. Uutislistalla ja tapahtumakalenterissa julkaistavaksi halutut tiedot tallentuvat varastoon, josta ne siirretään 3-5 kertaa viikossa varsinaiselle uutislistalle ja tapahtumakalenteriin. Helsingin yliopiston viestintäosasto tarkistaa tiedot ennen niiden julkaisemista. Uutisia ja tapahtumailmoituksia, jotka eivät täytä aiemmin mainittuja kriteerejä, ei julkaista.
  10. Muutospyynnöt jo julkaistujen uutisten ja tapahtumailmoitusten tietoihin tehdään palautelomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen verkkotoimitus [at] helsinki.fi

Lisätietoja:
Annukka Salo
verkkotoimittaja
Puhelin: +358 50 4154414
annukka.salo [at] helsinki.fi