Sinun Helsinkisi

Helsinki.fi on ikkuna yliopistokaupungin elämään, tapahtumiin ja palveluihin. Tutustu pääkaupungin monipuoliseen tarjontaan, jossa tiede ja kulttuuri kohtaavat. Löydä reitit kaupunkilaisen tärkeisiin palveluihin sekä Helsingin kaupungin ja Helsingin yliopiston sivuille.

Helsingin yliopisto


Helsingin yliopisto

Helsingin yliopisto on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö. Toimimme neljällä kampuksella, vaikutamme koko yhteiskunnassa, luomme suhteita ympäri maailmaa. Kriittisellä katseella ja luovalla otteella rakennamme parempaa tulevaisuutta. Tule mukaan!

Helsinki in Flickr

http://api.flickr.com/services/feeds/groups_pool.gne?id=52240577152@N01&format=rss2

KATSO LISÄÄ KUVIA »

Helsingin yliopisto - Helsingfors universitet
Voisiko tiedettä tehdä joukkorahoituksen avulla? Joukkorahoituspalvelu Mesenaatti.me perehdyttää Koneen Säätiön tuella tiede- ja tutkimusalaa joukkorahoitukseen. Onnistuneita joukkorahoitushankkeita ideoidaan huomenna 6.3. klo 11-15 Helsinki...

Tieteen ja akateemisen tutkimuksen yhteisörahoitusohjelma 2015Tieteen ja akateemisen tutkimuksen yhteisörahoitusohjelma 2015
Yhteisörahoituspalvelu on kaikille avoin foorumi esitellä hankkeitaan suurelle yleisölle ja hakea niille rahoitusta. Samalla se on mahdollisuus jokaiselle meistä rahoittaa mielekkäinä pitämiään hankkeita pienilläkin summilla.

SIIRRY FACEBOOKIIN »

Helsingin yliopiston uutiset

Tiedekortti hihassa
Tiedediplomatialla halutaan lisätä tieteen vaikutusvaltaa...
Maanjäristykset parempaan syyniin
Euroopan maat yhdistävät voimansa tulivuorenpurkausten,...
ERC-rahoitus kuin olympiamitali
Euroopan tutkimusneuvoston tuore varapresidentti Mart...

TILAA RSS »

Tiedekulma

Tiedekulma

Kuppi kahvia ja viipale tiedettä

Helsingin yliopiston Tiedekulmaan jokainen on tervetullut kuuntelemaan, katselemaan ja kokemaan yliopistossa tehtävää tutkimusta ja opetusta. Tiedeteemojen ja tapahtumien ympärille rakentuvassa ohjelmistosta tarkastellaan ajankohtaisia ja päivänpolttavia aiheita tutkimuksen näkökulmasta.

TIEDEKULMA »
TIEDEKULMA FACEBOOKISSA »

Helsingin kaupungin uutiset

Talven hiekat kannattaa poistaa pihoilta kosteana
Talven aikana kaduille kertynyt katupöly on paljastunut...
Ensimmäiset asukkaat Kalasataman älykkäisiin koteihin
Uuden teknologian ansiosta asukkaat voivat Kalasatamassa...
Ylipormestarin asukasilta ensimmäistä kertaa Viikissä
Ylipormestarin asukasilta kokosi torstaina 5.3 Viikin...

TILAA RSS »

HELSINKI Think company

Helsinki Think Company

Vuorikadulla toimiva Helsinki Think Company on kohtaamispaikka uudenlaiselle yrittäjyydelle. Se on yhteisöllinen työtila, jossa opiskelijat, tutkijat ja yrittäjyydestä kiinnostuneet voivat verkostoitua.

Toimintaa pyörittävät yhdessä Helsingin yliopisto ja Helsingin kaupunki. Tila on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-18.

HELSINKI THINK COMPANY»

Visithelsinki.fi

Helsinki on ainutlaatuinen tapaus Pohjois-Euroopan kaupunkien joukossa. Euroopan toiseksi pohjoisimman pääkaupungin elämäntyyli on täynnä vastakohtaisuuksia ja aktiviteetteja, satojen tapahtumien ja ystävällisten ihmisten muodossa. Helsinki on sekä lännen että idän kulttuuristen vaikutusten muokkaama.

VISITHELSINKI.FI »

Kaupungin sähköinen asiointi

Sää Helsingissä

pe 6.3 12.00
+1 °C
9
pe 6.3 18.00
+2 °C
8
la 7.3 0.00
+2 °C
4

LISÄTIETOJA SÄÄSTÄ »

helsinkiuni: @groteski Ja tarkemmin: Jos joku tietty twiitti jäi vastaamatta, pahoittelemme! Kysäiskääpä uudestaan, yritämme parhaamme mukaan vastata.

helsinkiuni: @groteski Yleisemmin: opiskelijat kysyvät suoraan @helsinkiuni :lta melko vähän. Mielellämme kyllä juttelisimme opisk. kanssa enemmänkin!

helsinkiuni: @groteski Yritämme toki vastata kaikkiin kysymyksiin. Mistäköhän twiitistä oli kyse?

Uutta Helsinkiä

Uutta Helsinkiä

Helsinkiä rakennetaan lähivuosina vilkkaammin kuin koskaan. Seuraa kotikaupunkisi kasvua kaavoituksesta valmiisiin asuinalueisiin.

UUTTA HELSINKIÄ »

Yliopisto esittää

HELSINGIN YLIOPISTO YOUTUBESSA »

VisitHelsinki: RT @RestaurantDay : Restaurant Day featured on British Airways Highlife magazine: "The winter weather doesn’t deter the crowds: in... http…

VisitHelsinki: RT @thisisFINLAND : Have you already spotted this #Marimekko tram in Helsinki? Pic: @MikaIhamuotila http://t.co/Yjjahbjk34

VisitHelsinki: Visit an art gallery, tonight is a great opportunity to do so in #Helsinki ! http://t.co/7DRdKCHa0r #galleriakeskiviikko

Testaa tietosi

Neropattivisa

Neropatti on Helsingin yliopiston tietovisa. Testaa mitä tiedät tieteestä, tutkimuksesta ja perinteikkäästä opinahjosta.

PELAA »

Tilaa uutiskirje

Helsingin yliopisto

Tee löytöretki yliopistokaupunkiin. Löydä kiinnostavimmat tapahtumat, kummallisimmat kulmat, haastavimmat harrastukset. Poimimme sinulle parhaat palat kaupungin tarjonnasta.

TILAA UUTISKIRJE »

Helsingin päätapahtumat

Streat Helsinki 2015 -katuruokatapahtuma
Streat Helsingin tavoitteena on edistää ruokakulttuurin...
Via Crucis - Ristin tie 2015
Ekumeeninen kärsimysnäytelmä joka huipentuu Tuomiokirkon...
Seurasaaren pääsiäiskokot 2015
Pohjalaisen perinteen mukaan uskottiin yön pimeydessä...

TILAA RSS »

Helsingin yliopiston tapahtumat

Workshop on Postcolonial Theories and the Nordic Region
ma 2.3. - to 16.4.2015 13:00-16:00Siltavuorenpenger...
The Monograph – an Old-Fashioned Publication Forum or an Ultimate Scholarly Achievement?
ma 2.3. - ti 31.3.2015 16:00 Helsingin yliopiston...
The Monograph – an Old-Fashioned Publication Forum or an Ultimate Scholarly Achievement?
ma 2.3. - ti 31.3.2015 16:00 The Helsinki University...

TILAA RSS »

http://helsinkifi.etapahtuma.fi/Default.aspx?tabid=304&xml=rss

Kaupungissa tapahtuu

Tapahtumaluokat

Hae tapahtumaa

Sulje haku

Ehdota tapahtumaa

Tulevat tapahtumat

Ehdota tapahtumaa

Ehdota tapahtumaa Helsinki.fi -kaupunkiportaalin tapahtumakalenteriin! Syötä tapahtuman tiedot ja klikkaa lopuksi tallenna-painiketta.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Julkaistusta tapahtumasta saat vahvistuksen sähköpostitse. Lisätietojen antajan tiedot tulevat ainoastaan toimituksen käyttään.

Kalenterin julkaisusäännöt »

Tapahtuman tiedot

*
*
*
*

Hintatiedot:

*

Yhteyshenkilön tiedot

*
*

Julkaisusäännöt

  1. Helsinki.fi:n uutislistausta ja tapahtumakalenteria ylläpitää Helsingin yliopiston viestintäosaston verkkoviestintäyksikkö.
  2. Julkaistavaksi haluttuja uutisia ja tapahtumailmoituksia voi ehdottaa järjestöjä ja yhteisöjä edustava henkilö, joka haluaa tiedottaa uutisistaan ja tulevista tapahtumistaan Helsinki.fi:ssä.
  3. Uutiset ja tapahtumailmoitukset tulee kirjoittaa mahdollisimman julkaisuvalmiiksi ja lomake täyttää annettuja ohjeita noudattaen. Suuraakkosia (Caps Lock) ei tule käyttää.
  4. Vapaamuotoisemmat uutis- ja tapahtumavinkit tulee tehdä palautelomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen portaali [at] helsinki.fi.
  5. Uskonnollisesti tai poliittisesti kantaaottavia, eettisesti loukkaavia tai Helsingin yliopiston tai Helsingin kaupungin tavoitteiden, hyvän tavan, Suomen lakien tai kansainvälisten sopimusten vastaisia uutisia ja tapahtumailmoituksia ei julkaista. Uutisten ja tapahtumailmoitusten julkaisemisen edellytys on, että tiedon syöttäjä hyväksyy nämä julkaisusäännöt.
  6. Uutislistan ja tapahtumakalenterin ylläpitäjät pidättävät itselleen oikeuden tapauskohtaisesti päättää tietojen julkaisemisesta uutislistalla ja tapahtumakalenterissa sekä oikeuden tietojen julkaisematta jättämisestä ja poistamisesta syytä erikseen määrittelemättä. Ylläpitäjät pidättävät itselleen myös oikeuden muokata uutislistalla ja tapahtumakalenterissa julkaistavia uutisia ja tapahtumailmoituksia.
  7. Uutisehdotusten syöttäminen tapahtuu Ehdota uutista -lomakkeella ja tapahtumaehdotusten syöttäminen Ehdota tapahtumaa kalenteriin -lomakkeella.
  8. Uutisia ja tapahtumailmoituksia syötettäessä kysyttävät yhteystiedot tallentuvat määräaikaiseen rekisteriin, jota ylläpitää Helsingin yliopiston viestintäosasto. Tutustu rekisteriselosteeseen ennen julkaisemista.
  9. Uutislistalla ja tapahtumakalenterissa julkaistavaksi halutut tiedot tallentuvat varastoon, josta ne siirretään 3-5 kertaa viikossa varsinaiselle uutislistalle ja tapahtumakalenteriin. Helsingin yliopiston viestintäosasto tarkistaa tiedot ennen niiden julkaisemista. Uutisia ja tapahtumailmoituksia, jotka eivät täytä aiemmin mainittuja kriteerejä, ei julkaista.
  10. Muutospyynnöt jo julkaistujen uutisten ja tapahtumailmoitusten tietoihin tehdään palautelomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen verkkotoimitus [at] helsinki.fi

Lisätietoja:
Annukka Salo
verkkotoimittaja
Puhelin: +358 50 4154414
annukka.salo [at] helsinki.fi