Sinun Helsinkisi

Helsinki.fi on ikkuna yliopistokaupungin elämään, tapahtumiin ja palveluihin. Tutustu pääkaupungin monipuoliseen tarjontaan, jossa tiede ja kulttuuri kohtaavat. Löydä reitit kaupunkilaisen tärkeisiin palveluihin sekä Helsingin kaupungin ja Helsingin yliopiston sivuille.

Helsingin yliopisto


Helsingin yliopisto

Helsingin yliopisto on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö. Toimimme neljällä kampuksella, vaikutamme koko yhteiskunnassa, luomme suhteita ympäri maailmaa. Kriittisellä katseella ja luovalla otteella rakennamme parempaa tulevaisuutta. Tule mukaan!

Helsinki in Flickr

http://api.flickr.com/services/feeds/groups_pool.gne?id=52240577152@N01&format=rss2

KATSO LISÄÄ KUVIA »

Helsingin yliopisto - Helsingfors universitet
Yliopistoon tulee 137 uutta aloituspaikkaa, päätti yliopiston hallitus. Vuodesta 2016 alkaen osa paikoista on varattu ensimmäistä tutkinnonsuoritusoikeutta hakeville.

Lukiolaiset tutustuivat yliopistoon seikkaillen | Helsingin yliopistoLukiolaiset tutustuivat yliopistoon seikkaillen | Helsingin yliopisto
Jatkossa oma ala kannattaa tietää heti. Vuodesta 2016 alkaen yliopisto varaa omia aloituspaikkoja ensimmäistä tutkinnonsuoritusoikeutta hakeville.

SIIRRY FACEBOOKIIN »

Helsingin yliopiston uutiset RSS

Lukiolaiset tutustuivat yliopistoon seikkaillen
Ympäri keskustakampusta vaeltelee lukiolaisryhmiä...
Liikkumalla parempia Pisa-tuloksia
Hyvinvoinnin, kaverisuhteiden ja vahvistuvan itsetunnon...
Helsingin yliopisto saamassa oman nimikkometroaseman
Metroaseman nimeäminen yliopiston mukaan on ollut...

TILAA RSS »

Tiedekulma

Tiedekulma

Kuppi kahvia ja viipale tiedettä

Helsingin yliopiston Tiedekulmaan jokainen on tervetullut kuuntelemaan, katselemaan ja kokemaan yliopistossa tehtävää tutkimusta ja opetusta. Tiedeteemojen ja tapahtumien ympärille rakentuvassa ohjelmistosta tarkastellaan ajankohtaisia ja päivänpolttavia aiheita tutkimuksen näkökulmasta.

TIEDEKULMA »
TIEDEKULMA FACEBOOKISSA »

Helsingin kaupungin uutiset

Helsinki vähentää hiilidioksidipäästöjä julkisen hankinnan avulla
Hankintakeskus on liittynyt kumppaniksi GPP 2020 -hankkeeseen,...
Vanhat vappukuvat hilpeyttävät verkossa
Helsinkiläisiä vappumuistoja on tallennettu 1800-luvun...
Valtuusto käsittelee tänään kuntalaisten aloitteita
Kyselytunti aloittaa tänään kaupunginvaltuuston...

TILAA RSS »

HELSINKI Think company

Helsinki Think Company

Vuorikadulla toimiva Helsinki Think Company on kohtaamispaikka uudenlaiselle yrittäjyydelle. Se on yhteisöllinen työtila, jossa opiskelijat, tutkijat ja yrittäjyydestä kiinnostuneet voivat verkostoitua.

Toimintaa pyörittävät yhdessä Helsingin yliopisto ja Helsingin kaupunki. Tila on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-18.

HELSINKI THINK COMPANY»

Visithelsinki.fi

Helsinki on ainutlaatuinen tapaus Pohjois-Euroopan kaupunkien joukossa. Euroopan toiseksi pohjoisimman pääkaupungin elämäntyyli on täynnä vastakohtaisuuksia ja aktiviteetteja, satojen tapahtumien ja ystävällisten ihmisten muodossa. Helsinki on sekä lännen että idän kulttuuristen vaikutusten muokkaama.

VISITHELSINKI.FI »

Kaupungin sähköinen asiointi

Sää Helsingissä

to 24.4 6.00
+2 °C
2
to 24.4 12.00
+8 °C
2
to 24.4 18.00
+10 °C
5

LISÄTIETOJA SÄÄSTÄ »

Helsinki tapahtumat - Helsinki the Venue
Pääsiäisen perinteisiin Helsingissä kuuluu perinteiset Seurasaaren pääsiäiskokot, jotka sytytetään lauantaina klo 18. http://www.seurasaarisaatio.fi/muita-tapahtumia/paasiaiskokot/

Pääsiäiskokot Muita tapahtumia Seurasaarisäätiö
Seurasaarisäätiö vastaa saaren vuotuisjuhlien järjestämisestä ja tukee rakennustoimintaa.

SIIRRY FACEBOOKIIN »

HelsinkiUni: 137 uutta aloituspaikkaa yliopistoon, päätti hallitus. Vuodesta 2016 alkaen haku uudistuu: http://t.co/qQ5WdOGJ9O

HelsinkiUni: RT @ThomasWson : Alumnitila avattu #HelsinkiUni Kaisa-kirjastoon. HY:n 175 000 alumnia on yliopistolle tärkeä voimavara, http://t.co/lFjo04K

HelsinkiUni: Nyt se on varmaa: Kaisaniemen metroaseman nimeksi vaihtuu Helsingin yliopisto - Helsingfors universitet!

Uutta Helsinkiä

Uutta Helsinkiä

Helsinkiä rakennetaan lähivuosina vilkkaammin kuin koskaan. Seuraa kotikaupunkisi kasvua kaavoituksesta valmiisiin asuinalueisiin.

UUTTA HELSINKIÄ »

Yliopisto esittää

LÖYTÖRETKI MIELEEN

Tiesitkö, että univaje voi tappaa? Tai että sikiöillä ja vauvoilla on kykyjä, joita aikuisilla ei enää ole.

Aivojen hellimisestä ja huoltamisesta puhutaan paljon — myös potaskaa. Tiedekulmassa luulot pannaan koetukselle ja uusin tieto tuodaan kansantajuisiksi tietoiskuiksi ja keskusteluiksi. Aivojen eri osien spesialistit, kielten ja oppimisen tutkijat, lääkärit, uni- ja traumatutkijat ja monet muut asiantuntijat kertovat tutkimuslöydöistään sekä siitä, mitä nämä löydöt merkitsevät jokapäiväisessä arjessa.

TIEDEKULMA: AIVOT 24.2.-30.4 »

HELSINGIN YLIOPISTO YOUTUBESSA »

HelsinkiTourism: RT @helen_anne : A brief history of #Finland , as told by four #Helsinki churches: http://t.co/yEWEAXwFTW @HelsinkiTourism http://t.co/eB7xJz

HelsinkiTourism: Clear signs of #spring are everywhere! #Helsinki365 http://t.co/YkNwG4XhYN (photo by @jussihellsten ) http://t.co/d9MewrHT6W

HelsinkiTourism: RT @OurFinland : Helsinki's Best Cultural Restaurants: http://t.co/I86Cy5mAhd via @CultureTrip #Finland #Helsinki #travel #food #restaurants

Testaa tietosi

Neropattivisa

Neropatti on Helsingin yliopiston tietovisa. Testaa mitä tiedät tieteestä, tutkimuksesta ja perinteikkäästä opinahjosta.

PELAA »

Tilaa uutiskirje

Helsingin yliopisto

Tee löytöretki yliopistokaupunkiin. Löydä kiinnostavimmat tapahtumat, kummallisimmat kulmat, haastavimmat harrastukset. Poimimme sinulle parhaat palat kaupungin tarjonnasta.

TILAA UUTISKIRJE »

Helsingin kaupungin uutiset

Helsinki vähentää hiilidioksidipäästöjä julkisen hankinnan avulla
Hankintakeskus on liittynyt kumppaniksi GPP 2020 -hankkeeseen,...
Vanhat vappukuvat hilpeyttävät verkossa
Helsinkiläisiä vappumuistoja on tallennettu 1800-luvun...
Valtuusto käsittelee tänään kuntalaisten aloitteita
Kyselytunti aloittaa tänään kaupunginvaltuuston...

TILAA RSS »

Helsingin päätapahtumat

Animatricks -animaatiofestivaali 2014
Suomen ainoa animaatiofestivaali esittää Lasipalatsin...
Vappu
Vappuaattona 30.4. opiskelijat antavat Kauppatorilla...
Helsinki Photography Biennial
Helsinki Photography Biennial, Helsingin valokuvabiennaali,...

TILAA RSS »

Helsingin yliopisto - Tapahtumat

RefWorks-reference management in English
to 24.4.2014 9:15-11:15Terkko, PC-class, Haartmaninkatu...
12th annual meeting of the Nordic Society for Phenomenology: At the Limits of Phenomenology
to 24.4. - la 26.4.2014 10:15-17:15Tieteiden talo...
Irina Busygina on Globalization, Political Regime and the Russian Virtual Conflict with the West
to 24.4.2014 14:15-15:45Aleksanteri Institute, 2nd...

TILAA RSS »

http://helsinkifi.etapahtuma.fi/Default.aspx?tabid=304&xml=rss

Kaupungissa tapahtuu

Tapahtumaluokat

Hae tapahtumaa

Sulje haku

Ehdota tapahtumaa

Tulevat tapahtumat

Ehdota tapahtumaa

Ehdota tapahtumaa Helsinki.fi -kaupunkiportaalin tapahtumakalenteriin! Syötä tapahtuman tiedot ja klikkaa lopuksi tallenna-painiketta.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Julkaistusta tapahtumasta saat vahvistuksen sähköpostitse. Lisätietojen antajan tiedot tulevat ainoastaan toimituksen käyttään.

Kalenterin julkaisusäännöt »

Tapahtuman tiedot

*
*
*
*

Hintatiedot:

*

Yhteyshenkilön tiedot

*
*

Julkaisusäännöt

  1. Helsinki.fi:n uutislistausta ja tapahtumakalenteria ylläpitää Helsingin yliopiston viestintäosaston verkkoviestintäyksikkö.
  2. Julkaistavaksi haluttuja uutisia ja tapahtumailmoituksia voi ehdottaa järjestöjä ja yhteisöjä edustava henkilö, joka haluaa tiedottaa uutisistaan ja tulevista tapahtumistaan Helsinki.fi:ssä.
  3. Uutiset ja tapahtumailmoitukset tulee kirjoittaa mahdollisimman julkaisuvalmiiksi ja lomake täyttää annettuja ohjeita noudattaen. Suuraakkosia (Caps Lock) ei tule käyttää.
  4. Vapaamuotoisemmat uutis- ja tapahtumavinkit tulee tehdä palautelomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen portaali [at] helsinki.fi.
  5. Uskonnollisesti tai poliittisesti kantaaottavia, eettisesti loukkaavia tai Helsingin yliopiston tai Helsingin kaupungin tavoitteiden, hyvän tavan, Suomen lakien tai kansainvälisten sopimusten vastaisia uutisia ja tapahtumailmoituksia ei julkaista. Uutisten ja tapahtumailmoitusten julkaisemisen edellytys on, että tiedon syöttäjä hyväksyy nämä julkaisusäännöt.
  6. Uutislistan ja tapahtumakalenterin ylläpitäjät pidättävät itselleen oikeuden tapauskohtaisesti päättää tietojen julkaisemisesta uutislistalla ja tapahtumakalenterissa sekä oikeuden tietojen julkaisematta jättämisestä ja poistamisesta syytä erikseen määrittelemättä. Ylläpitäjät pidättävät itselleen myös oikeuden muokata uutislistalla ja tapahtumakalenterissa julkaistavia uutisia ja tapahtumailmoituksia.
  7. Uutisehdotusten syöttäminen tapahtuu Ehdota uutista -lomakkeella ja tapahtumaehdotusten syöttäminen Ehdota tapahtumaa kalenteriin -lomakkeella.
  8. Uutisia ja tapahtumailmoituksia syötettäessä kysyttävät yhteystiedot tallentuvat määräaikaiseen rekisteriin, jota ylläpitää Helsingin yliopiston viestintäosasto. Tutustu rekisteriselosteeseen ennen julkaisemista.
  9. Uutislistalla ja tapahtumakalenterissa julkaistavaksi halutut tiedot tallentuvat varastoon, josta ne siirretään 3-5 kertaa viikossa varsinaiselle uutislistalle ja tapahtumakalenteriin. Helsingin yliopiston viestintäosasto tarkistaa tiedot ennen niiden julkaisemista. Uutisia ja tapahtumailmoituksia, jotka eivät täytä aiemmin mainittuja kriteerejä, ei julkaista.
  10. Muutospyynnöt jo julkaistujen uutisten ja tapahtumailmoitusten tietoihin tehdään palautelomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen verkkotoimitus [at] helsinki.fi

Lisätietoja:
Annukka Salo
verkkotoimittaja
Puhelin: +358 50 4154414
annukka.salo [at] helsinki.fi