Sinun Helsinkisi

Helsinki.fi on ikkuna yliopistokaupungin elämään, tapahtumiin ja palveluihin. Tutustu pääkaupungin monipuoliseen tarjontaan, jossa tiede ja kulttuuri kohtaavat. Löydä reitit kaupunkilaisen tärkeisiin palveluihin sekä Helsingin kaupungin ja Helsingin yliopiston sivuille.

Helsingin yliopisto


Helsingin yliopisto

Helsingin yliopisto on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö. Toimimme neljällä kampuksella, vaikutamme koko yhteiskunnassa, luomme suhteita ympäri maailmaa. Kriittisellä katseella ja luovalla otteella rakennamme parempaa tulevaisuutta. Tule mukaan!

Helsinki in Flickr

http://api.flickr.com/services/feeds/groups_pool.gne?id=52240577152@N01&format=rss2

KATSO LISÄÄ KUVIA »

Helsingin yliopisto - Helsingfors universitet
Tiedediplomatialla halutaan lisätä tieteen vaikutusvaltaa globaalien kysymysten ratkaisemisessa, kerrottiin Tieteiden talolla eilen 3. maaliskuuta. "Päätösten tekijät tarvitsevat kaiken mahdollisen tiedon tieteen tuloksista. Joskus tiede toimii...

Tiedekortti hihassa | yliopisto.helsinki.fi
Tiedediplomatia on uutta kansainvälistä toimintaa, jolla tutkijat ja poliittiset vaikuttajat pyrkivät lisäämään vuorovaikutustaan. Tavoitteena on lisätä tieteen vaikutusmahdollisuuksia suurten globaalien haasteiden ratkaisemisessa.

SIIRRY FACEBOOKIIN »

Helsingin yliopiston uutiset

Tiedekortti hihassa
Tiedediplomatialla halutaan lisätä tieteen vaikutusvaltaa...
Maanjäristykset parempaan syyniin
Euroopan maat yhdistävät voimansa tulivuorenpurkausten,...
ERC-rahoitus kuin olympiamitali
Euroopan tutkimusneuvoston tuore varapresidentti Mart...

TILAA RSS »

Tiedekulma

Tiedekulma

Kuppi kahvia ja viipale tiedettä

Helsingin yliopiston Tiedekulmaan jokainen on tervetullut kuuntelemaan, katselemaan ja kokemaan yliopistossa tehtävää tutkimusta ja opetusta. Tiedeteemojen ja tapahtumien ympärille rakentuvassa ohjelmistosta tarkastellaan ajankohtaisia ja päivänpolttavia aiheita tutkimuksen näkökulmasta.

TIEDEKULMA »
TIEDEKULMA FACEBOOKISSA »

Helsingin kaupungin uutiset

Ruotsin kuningaspari vieraili Helsingin kaupungintalossa
Ruotsin kuningaspari vieraili tänään Helsingin kaupungintalossa...
Kierrätystä ja kohtuullista kulutusta opettavia kummikouluja etsitään
Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY hakee jälleen...
Stadin ammattiopiston Prinsessantien toimipaikassa alkaa mittava remontti
Stadin ammattiopiston Prinsessantien toimipaikassa...

TILAA RSS »

HELSINKI Think company

Helsinki Think Company

Vuorikadulla toimiva Helsinki Think Company on kohtaamispaikka uudenlaiselle yrittäjyydelle. Se on yhteisöllinen työtila, jossa opiskelijat, tutkijat ja yrittäjyydestä kiinnostuneet voivat verkostoitua.

Toimintaa pyörittävät yhdessä Helsingin yliopisto ja Helsingin kaupunki. Tila on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-18.

HELSINKI THINK COMPANY»

Visithelsinki.fi

Helsinki on ainutlaatuinen tapaus Pohjois-Euroopan kaupunkien joukossa. Euroopan toiseksi pohjoisimman pääkaupungin elämäntyyli on täynnä vastakohtaisuuksia ja aktiviteetteja, satojen tapahtumien ja ystävällisten ihmisten muodossa. Helsinki on sekä lännen että idän kulttuuristen vaikutusten muokkaama.

VISITHELSINKI.FI »

Kaupungin sähköinen asiointi

Sää Helsingissä

to 5.3 0.00
+1 °C
5
to 5.3 6.00
+1 °C
3
to 5.3 12.00
+2 °C
2

LISÄTIETOJA SÄÄSTÄ »

helsinkiuni: RT @Hel_Uni_Museum : Keisarit palasivat eilen @helsinkiuni 'n päärakennukseen! Kuvat: Linda Tammisto ja Timo Huvilinna #ajattelunvoimaa http:…

helsinkiuni: RT @AijaSalo : Pitääkö sosiologin ottaa kantaa vai nimenomaan ei? Tätä pohditaan @tiedekulma #sosiologip äivät #sosiologia #tutkimus #valtsik

helsinkiuni: Ulkoministeri Tuomioja: "Tieto yksin ei riitä. Tarvitaan myös diplomatiaa ja halua tehdä päätöksiä" https://t.co/sicmjhWI3x @Ulkoministerio

Uutta Helsinkiä

Uutta Helsinkiä

Helsinkiä rakennetaan lähivuosina vilkkaammin kuin koskaan. Seuraa kotikaupunkisi kasvua kaavoituksesta valmiisiin asuinalueisiin.

UUTTA HELSINKIÄ »

Yliopisto esittää

HELSINGIN YLIOPISTO YOUTUBESSA »

VisitHelsinki: Visit an art gallery, tonight is a great opportunity to do so in #Helsinki ! http://t.co/7DRdKCHa0r #galleriakeskiviikko

VisitHelsinki: RT @AlisaRKennedy : #Helsinki #Finland - a capital city worth exploring http://t.co/QZ79aAVZi5 @VisitHelsinki #travel #photography http://t.…

VisitHelsinki: RT @AteneumMuseum : Welcome Queen Silvia of Sweden & Mrs Jenni Haukio @AteneumMuseum @SusannaPetterss A-M v. Bonsdorff RistoRuohonen http://…

Testaa tietosi

Neropattivisa

Neropatti on Helsingin yliopiston tietovisa. Testaa mitä tiedät tieteestä, tutkimuksesta ja perinteikkäästä opinahjosta.

PELAA »

Tilaa uutiskirje

Helsingin yliopisto

Tee löytöretki yliopistokaupunkiin. Löydä kiinnostavimmat tapahtumat, kummallisimmat kulmat, haastavimmat harrastukset. Poimimme sinulle parhaat palat kaupungin tarjonnasta.

TILAA UUTISKIRJE »

Helsingin päätapahtumat

Viapori Winter Blues 2015
Tiivis tunnelma ja rento meno jatkuvat jälleen Suomenlinnan...
Streat Helsinki 2015 -katuruokatapahtuma
Streat Helsingin tavoitteena on edistää ruokakulttuurin...
Via Crucis - Ristin tie 2015
Ekumeeninen kärsimysnäytelmä joka huipentuu Tuomiokirkon...

TILAA RSS »

Helsingin yliopiston tapahtumat

Workshop on Postcolonial Theories and the Nordic Region
ma 2.3. - to 16.4.2015 13:00-16:00Siltavuorenpenger...
The Monograph – an Old-Fashioned Publication Forum or an Ultimate Scholarly Achievement?
ma 2.3. - ti 31.3.2015 16:00 Helsingin yliopiston...
The Monograph – an Old-Fashioned Publication Forum or an Ultimate Scholarly Achievement?
ma 2.3. - ti 31.3.2015 16:00 The Helsinki University...

TILAA RSS »

http://helsinkifi.etapahtuma.fi/Default.aspx?tabid=304&xml=rss

Kaupungissa tapahtuu

Tapahtumaluokat

Hae tapahtumaa

Sulje haku

Ehdota tapahtumaa

Tulevat tapahtumat

Ehdota tapahtumaa

Ehdota tapahtumaa Helsinki.fi -kaupunkiportaalin tapahtumakalenteriin! Syötä tapahtuman tiedot ja klikkaa lopuksi tallenna-painiketta.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Julkaistusta tapahtumasta saat vahvistuksen sähköpostitse. Lisätietojen antajan tiedot tulevat ainoastaan toimituksen käyttään.

Kalenterin julkaisusäännöt »

Tapahtuman tiedot

*
*
*
*

Hintatiedot:

*

Yhteyshenkilön tiedot

*
*

Julkaisusäännöt

  1. Helsinki.fi:n uutislistausta ja tapahtumakalenteria ylläpitää Helsingin yliopiston viestintäosaston verkkoviestintäyksikkö.
  2. Julkaistavaksi haluttuja uutisia ja tapahtumailmoituksia voi ehdottaa järjestöjä ja yhteisöjä edustava henkilö, joka haluaa tiedottaa uutisistaan ja tulevista tapahtumistaan Helsinki.fi:ssä.
  3. Uutiset ja tapahtumailmoitukset tulee kirjoittaa mahdollisimman julkaisuvalmiiksi ja lomake täyttää annettuja ohjeita noudattaen. Suuraakkosia (Caps Lock) ei tule käyttää.
  4. Vapaamuotoisemmat uutis- ja tapahtumavinkit tulee tehdä palautelomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen portaali [at] helsinki.fi.
  5. Uskonnollisesti tai poliittisesti kantaaottavia, eettisesti loukkaavia tai Helsingin yliopiston tai Helsingin kaupungin tavoitteiden, hyvän tavan, Suomen lakien tai kansainvälisten sopimusten vastaisia uutisia ja tapahtumailmoituksia ei julkaista. Uutisten ja tapahtumailmoitusten julkaisemisen edellytys on, että tiedon syöttäjä hyväksyy nämä julkaisusäännöt.
  6. Uutislistan ja tapahtumakalenterin ylläpitäjät pidättävät itselleen oikeuden tapauskohtaisesti päättää tietojen julkaisemisesta uutislistalla ja tapahtumakalenterissa sekä oikeuden tietojen julkaisematta jättämisestä ja poistamisesta syytä erikseen määrittelemättä. Ylläpitäjät pidättävät itselleen myös oikeuden muokata uutislistalla ja tapahtumakalenterissa julkaistavia uutisia ja tapahtumailmoituksia.
  7. Uutisehdotusten syöttäminen tapahtuu Ehdota uutista -lomakkeella ja tapahtumaehdotusten syöttäminen Ehdota tapahtumaa kalenteriin -lomakkeella.
  8. Uutisia ja tapahtumailmoituksia syötettäessä kysyttävät yhteystiedot tallentuvat määräaikaiseen rekisteriin, jota ylläpitää Helsingin yliopiston viestintäosasto. Tutustu rekisteriselosteeseen ennen julkaisemista.
  9. Uutislistalla ja tapahtumakalenterissa julkaistavaksi halutut tiedot tallentuvat varastoon, josta ne siirretään 3-5 kertaa viikossa varsinaiselle uutislistalle ja tapahtumakalenteriin. Helsingin yliopiston viestintäosasto tarkistaa tiedot ennen niiden julkaisemista. Uutisia ja tapahtumailmoituksia, jotka eivät täytä aiemmin mainittuja kriteerejä, ei julkaista.
  10. Muutospyynnöt jo julkaistujen uutisten ja tapahtumailmoitusten tietoihin tehdään palautelomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen verkkotoimitus [at] helsinki.fi

Lisätietoja:
Annukka Salo
verkkotoimittaja
Puhelin: +358 50 4154414
annukka.salo [at] helsinki.fi