Sinun Helsinkisi

Helsinki.fi on ikkuna yliopistokaupungin elämään, tapahtumiin ja palveluihin. Tutustu pääkaupungin monipuoliseen tarjontaan, jossa tiede ja kulttuuri kohtaavat. Löydä reitit kaupunkilaisen tärkeisiin palveluihin sekä Helsingin kaupungin ja Helsingin yliopiston sivuille.

Helsingin yliopisto


Helsingin yliopisto

Helsingin yliopisto on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö. Toimimme neljällä kampuksella, vaikutamme koko yhteiskunnassa, luomme suhteita ympäri maailmaa. Kriittisellä katseella ja luovalla otteella rakennamme parempaa tulevaisuutta. Tule mukaan!

Helsinki in Flickr

http://api.flickr.com/services/feeds/groups_pool.gne?id=52240577152@N01&format=rss2

KATSO LISÄÄ KUVIA »

Helsingin yliopisto - Helsingfors universitet
Yliopisto avasi hyötyhyönteisille Mikkeliin oman hotellin, jossa on eri osastoja ja ekotrendikäs viherkatto. Oman hyönteishotellin rakentaminen kannattaa aloittaa miettimällä, mitä lajeja tavoittelee asiakkaikseen.

Hotelli joka hellii puutarha-apulaisia | Helsingin yliopistoHotelli joka hellii puutarha-apulaisia | Helsingin yliopisto
Hyötyhyönteiset auttavat puutarhuria pölyttämällä ja pitämällä tuhohyönteisiä aisoissa. Yliopisto avasi niille Mikkelipuistoon oman hotellin. Kokonaisuuden kruunaa ekotrendikäs viherkatto.

SIIRRY FACEBOOKIIN »

Helsingin yliopiston uutiset

Hotelli joka hellii puutarha-apulaisia
Mikkeliin pystytetyllä hyönteishotellilla halutaan...
Merieläinten etsintää lasten taidekävelyillä
Muutama perhe on saapunut paikalle, kun toinen kolmesta...
4328 uutta opiskelijaa
Kilpailu yliopistopaikasta oli viime vuoden tapaan...

TILAA RSS »

Tiedekulma

Tiedekulma

Kuppi kahvia ja viipale tiedettä

Helsingin yliopiston Tiedekulmaan jokainen on tervetullut kuuntelemaan, katselemaan ja kokemaan yliopistossa tehtävää tutkimusta ja opetusta. Tiedeteemojen ja tapahtumien ympärille rakentuvassa ohjelmistosta tarkastellaan ajankohtaisia ja päivänpolttavia aiheita tutkimuksen näkökulmasta.

TIEDEKULMA »
TIEDEKULMA FACEBOOKISSA »

Helsingin kaupungin uutiset

Kalasatamaan suunnitteilla korttelitalo 800 lapselle
Kaupunki rakennuttaa Kalasatamaan uuden peruskoulun...
Laajasalon liikenneyhteyden vaihtoehtojen vaikutukset arvioitiin
Helsingin kaupunki suunnittelee joukkoliikenneyhteyttä...
Kivityöt hidastavat liikennettä Pohjoisesplanadilla
Pohjoisesplanadilla tehtävät kivityöt muuttavat...

TILAA RSS »

HELSINKI Think company

Helsinki Think Company

Vuorikadulla toimiva Helsinki Think Company on kohtaamispaikka uudenlaiselle yrittäjyydelle. Se on yhteisöllinen työtila, jossa opiskelijat, tutkijat ja yrittäjyydestä kiinnostuneet voivat verkostoitua.

Toimintaa pyörittävät yhdessä Helsingin yliopisto ja Helsingin kaupunki. Tila on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-18.

HELSINKI THINK COMPANY»

Visithelsinki.fi

Helsinki on ainutlaatuinen tapaus Pohjois-Euroopan kaupunkien joukossa. Euroopan toiseksi pohjoisimman pääkaupungin elämäntyyli on täynnä vastakohtaisuuksia ja aktiviteetteja, satojen tapahtumien ja ystävällisten ihmisten muodossa. Helsinki on sekä lännen että idän kulttuuristen vaikutusten muokkaama.

VISITHELSINKI.FI »

Kaupungin sähköinen asiointi

Sää Helsingissä

pe 25.7 0.00
+19 °C
1
pe 25.7 6.00
+19 °C
2
pe 25.7 12.00
+28 °C
2

LISÄTIETOJA SÄÄSTÄ »

Helsinki tapahtumat - Helsinki the Venue
Ensi viikon tiistaina 29.7. klo 12 perinteikäs sotilasmusiikkitapahtuma Mini Tattoo täyttää Senaatintorin. Mini Tattoo tuo pääkaupunkiin makupalan Hamina Tattoon ohjelmistosta. Tänä vuonna Mini Tattoo aloitetaan näyttävällä paraatilla Kasarmitorilta...


SIIRRY FACEBOOKIIN »

helsinkiuni: Toiset pystyttää hotellin Mantalle, @helsinkiuni rakensi sellaisen hyönteisille. http://t.co/7uUX1OHwad

helsinkiuni: Kesäinen Helsinki, kävelyretki ja hetki historian havinaa? Vielä ehdit HY:n taidehistoriallisille kävelykierroksille! http://t.co/LdUrsVSXkb

helsinkiuni: RT @KKorolainen : @HmHelander @helsinkiuni loistokeskustelu, hyvin fasilitoitu! @ylioppilaskunta peukuttaa! #SuomiAreena

Uutta Helsinkiä

Uutta Helsinkiä

Helsinkiä rakennetaan lähivuosina vilkkaammin kuin koskaan. Seuraa kotikaupunkisi kasvua kaavoituksesta valmiisiin asuinalueisiin.

UUTTA HELSINKIÄ »

Yliopisto esittää

LÖYTÖRETKI MIELEEN

Tiesitkö, että univaje voi tappaa? Tai että sikiöillä ja vauvoilla on kykyjä, joita aikuisilla ei enää ole.

Aivojen hellimisestä ja huoltamisesta puhutaan paljon — myös potaskaa. Tiedekulmassa luulot pannaan koetukselle ja uusin tieto tuodaan kansantajuisiksi tietoiskuiksi ja keskusteluiksi. Aivojen eri osien spesialistit, kielten ja oppimisen tutkijat, lääkärit, uni- ja traumatutkijat ja monet muut asiantuntijat kertovat tutkimuslöydöistään sekä siitä, mitä nämä löydöt merkitsevät jokapäiväisessä arjessa.

TIEDEKULMA: AIVOT 24.2.-30.4 »

HELSINGIN YLIOPISTO YOUTUBESSA »

HelsinkiTourism: @LubiePodroze_EU yes, please contact us at tourist.info@hel.fi.

HelsinkiTourism: @LubiePodroze_EU Check http://t.co/sYWZ6hJUtD! Don't miss URB http://t.co/Bb9WL2Qevl and&or the Beer Float http://t.co/RpKDr0AjJS!

HelsinkiTourism: Have you found these hidden #food related #treasures in #Helsinki : http://t.co/uIdQsGajlQ? @veeralovesfood http://t.co/v3XqE4Rjzb

Testaa tietosi

Neropattivisa

Neropatti on Helsingin yliopiston tietovisa. Testaa mitä tiedät tieteestä, tutkimuksesta ja perinteikkäästä opinahjosta.

PELAA »

Tilaa uutiskirje

Helsingin yliopisto

Tee löytöretki yliopistokaupunkiin. Löydä kiinnostavimmat tapahtumat, kummallisimmat kulmat, haastavimmat harrastukset. Poimimme sinulle parhaat palat kaupungin tarjonnasta.

TILAA UUTISKIRJE »

Helsingin kaupungin uutiset

Kalasatamaan suunnitteilla korttelitalo 800 lapselle
Kaupunki rakennuttaa Kalasatamaan uuden peruskoulun...
Laajasalon liikenneyhteyden vaihtoehtojen vaikutukset arvioitiin
Helsingin kaupunki suunnittelee joukkoliikenneyhteyttä...
Kivityöt hidastavat liikennettä Pohjoisesplanadilla
Pohjoisesplanadilla tehtävät kivityöt muuttavat...

TILAA RSS »

Helsingin päätapahtumat

Flow Festival 2014
Musiikki- ja kaupunkikulttuuritapahtuma Flow Festival...
Helsinki City Marathon & Chiquita Minimarathon 2014
Suomen suurinta juoksutapahtumaa Helsinki City Marathonia...
Ravintolapäivä 2014
Noin kolmen kuukauden välein tapahtuva Ravintolapäivä...

TILAA RSS »

Helsingin yliopiston tapahtumat

Taidehistoriallinen kävelykierros: Kumpulan kampus
ma 28.7.2014 14:00-15:00Kierros alkaa Kumpulan tiedekirjaston...
Taidehistoriallinen kävelykierros: Vanha ylioppilastalo
ke 30.7.2014 17:00-18:00Kierros alkaa Vanhan ylioppilastalon...
Taidehistoriallinen kävelykierros: Päärakennus
to 31.7.2014 14:00-15:00Kierros alkaa Helsingin yliopiston...

TILAA RSS »

http://helsinkifi.etapahtuma.fi/Default.aspx?tabid=304&xml=rss

Kaupungissa tapahtuu

Tapahtumaluokat

Hae tapahtumaa

Sulje haku

Ehdota tapahtumaa

Tulevat tapahtumat

Ehdota tapahtumaa

Ehdota tapahtumaa Helsinki.fi -kaupunkiportaalin tapahtumakalenteriin! Syötä tapahtuman tiedot ja klikkaa lopuksi tallenna-painiketta.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Julkaistusta tapahtumasta saat vahvistuksen sähköpostitse. Lisätietojen antajan tiedot tulevat ainoastaan toimituksen käyttään.

Kalenterin julkaisusäännöt »

Tapahtuman tiedot

*
*
*
*

Hintatiedot:

*

Yhteyshenkilön tiedot

*
*

Julkaisusäännöt

  1. Helsinki.fi:n uutislistausta ja tapahtumakalenteria ylläpitää Helsingin yliopiston viestintäosaston verkkoviestintäyksikkö.
  2. Julkaistavaksi haluttuja uutisia ja tapahtumailmoituksia voi ehdottaa järjestöjä ja yhteisöjä edustava henkilö, joka haluaa tiedottaa uutisistaan ja tulevista tapahtumistaan Helsinki.fi:ssä.
  3. Uutiset ja tapahtumailmoitukset tulee kirjoittaa mahdollisimman julkaisuvalmiiksi ja lomake täyttää annettuja ohjeita noudattaen. Suuraakkosia (Caps Lock) ei tule käyttää.
  4. Vapaamuotoisemmat uutis- ja tapahtumavinkit tulee tehdä palautelomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen portaali [at] helsinki.fi.
  5. Uskonnollisesti tai poliittisesti kantaaottavia, eettisesti loukkaavia tai Helsingin yliopiston tai Helsingin kaupungin tavoitteiden, hyvän tavan, Suomen lakien tai kansainvälisten sopimusten vastaisia uutisia ja tapahtumailmoituksia ei julkaista. Uutisten ja tapahtumailmoitusten julkaisemisen edellytys on, että tiedon syöttäjä hyväksyy nämä julkaisusäännöt.
  6. Uutislistan ja tapahtumakalenterin ylläpitäjät pidättävät itselleen oikeuden tapauskohtaisesti päättää tietojen julkaisemisesta uutislistalla ja tapahtumakalenterissa sekä oikeuden tietojen julkaisematta jättämisestä ja poistamisesta syytä erikseen määrittelemättä. Ylläpitäjät pidättävät itselleen myös oikeuden muokata uutislistalla ja tapahtumakalenterissa julkaistavia uutisia ja tapahtumailmoituksia.
  7. Uutisehdotusten syöttäminen tapahtuu Ehdota uutista -lomakkeella ja tapahtumaehdotusten syöttäminen Ehdota tapahtumaa kalenteriin -lomakkeella.
  8. Uutisia ja tapahtumailmoituksia syötettäessä kysyttävät yhteystiedot tallentuvat määräaikaiseen rekisteriin, jota ylläpitää Helsingin yliopiston viestintäosasto. Tutustu rekisteriselosteeseen ennen julkaisemista.
  9. Uutislistalla ja tapahtumakalenterissa julkaistavaksi halutut tiedot tallentuvat varastoon, josta ne siirretään 3-5 kertaa viikossa varsinaiselle uutislistalle ja tapahtumakalenteriin. Helsingin yliopiston viestintäosasto tarkistaa tiedot ennen niiden julkaisemista. Uutisia ja tapahtumailmoituksia, jotka eivät täytä aiemmin mainittuja kriteerejä, ei julkaista.
  10. Muutospyynnöt jo julkaistujen uutisten ja tapahtumailmoitusten tietoihin tehdään palautelomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen verkkotoimitus [at] helsinki.fi

Lisätietoja:
Annukka Salo
verkkotoimittaja
Puhelin: +358 50 4154414
annukka.salo [at] helsinki.fi