Sinun Helsinkisi

Helsinki.fi on ikkuna yliopistokaupungin elämään, tapahtumiin ja palveluihin. Tutustu pääkaupungin monipuoliseen tarjontaan, jossa tiede ja kulttuuri kohtaavat. Löydä reitit kaupunkilaisen tärkeisiin palveluihin sekä Helsingin kaupungin ja Helsingin yliopiston sivuille.

Helsingin yliopisto


Helsingin yliopisto

Helsingin yliopisto on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö. Toimimme neljällä kampuksella, vaikutamme koko yhteiskunnassa, luomme suhteita ympäri maailmaa. Kriittisellä katseella ja luovalla otteella rakennamme parempaa tulevaisuutta. Tule mukaan!

Helsinki in Flickr

http://api.flickr.com/services/feeds/groups_pool.gne?id=52240577152@N01&format=rss2

KATSO LISÄÄ KUVIA »

Helsingin yliopisto - Helsingfors universitet
Lähes jokainen suomalainen altistuu elämänsä aikana keuhkoklamydialle. Tästä huolimatta tauti on paljon tuntemattomampi kuin sille läheistä sukua oleva sukupuoliklamydia. Usein infektiot jäävätkin hoitamatta. Farmasian tiedekunnan Nuori tutkija...

Keuhkoklamydian jäljillä | Helsingin yliopistoKeuhkoklamydian jäljillä | Helsingin yliopisto
Keuhkoklamydia on sukupuoliklamydiaa yleisempi, mutta silti vähemmän tunnettu. Farmasian tiedekunnan Nuori tutkija -palkinnon saanut Leena Hanski haluaa löytää yhdisteen, joka puree solun sisällä piilottelevaan bakteeriin.

SIIRRY FACEBOOKIIN »

Helsingin yliopiston uutiset

Karnevaalitunnelma johdattaa uuteen lukuvuoteen
Lukuvuoden alkua juhlistavilla avajaiskarnevaaleilla...
Ukrainan kriisi oli tässä?
Ukrainan kriisi ei horjuta Euroopan sotilaallisia voimasuhteita,...
Keuhkoklamydian jäljillä
Lähes jokainen suomalainen altistuu elämänsä aikana...

TILAA RSS »

Tiedekulma

Tiedekulma

Kuppi kahvia ja viipale tiedettä

Helsingin yliopiston Tiedekulmaan jokainen on tervetullut kuuntelemaan, katselemaan ja kokemaan yliopistossa tehtävää tutkimusta ja opetusta. Tiedeteemojen ja tapahtumien ympärille rakentuvassa ohjelmistosta tarkastellaan ajankohtaisia ja päivänpolttavia aiheita tutkimuksen näkökulmasta.

TIEDEKULMA »
TIEDEKULMA FACEBOOKISSA »

Helsingin kaupungin uutiset

Sompasaari muuttuu saareksi ja merelliseksi asuinalueeksi
Helsingin kaupunginvaltuusto on hyväksynyt Sompasaaren...
Kruunuvuorenrannan valotaideteos on jälleen auki yleisölle
Yleisölle tarjoutuu myös tänä syksynä mahdollisuus...
Ideoi tulevaisuuden koulua verkkoaivoriihessä
Verkkoaivoriihessä kysytään: Millainen on tulevaisuuden...

TILAA RSS »

HELSINKI Think company

Helsinki Think Company

Vuorikadulla toimiva Helsinki Think Company on kohtaamispaikka uudenlaiselle yrittäjyydelle. Se on yhteisöllinen työtila, jossa opiskelijat, tutkijat ja yrittäjyydestä kiinnostuneet voivat verkostoitua.

Toimintaa pyörittävät yhdessä Helsingin yliopisto ja Helsingin kaupunki. Tila on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-18.

HELSINKI THINK COMPANY»

Visithelsinki.fi

Helsinki on ainutlaatuinen tapaus Pohjois-Euroopan kaupunkien joukossa. Euroopan toiseksi pohjoisimman pääkaupungin elämäntyyli on täynnä vastakohtaisuuksia ja aktiviteetteja, satojen tapahtumien ja ystävällisten ihmisten muodossa. Helsinki on sekä lännen että idän kulttuuristen vaikutusten muokkaama.

VISITHELSINKI.FI »

Kaupungin sähköinen asiointi

Sää Helsingissä

pe 29.8 6.00
+12 °C
4
pe 29.8 12.00
+15 °C
5
pe 29.8 18.00
+15 °C
3

LISÄTIETOJA SÄÄSTÄ »

Markku Heikkilä
Allekirjoittakaa ja jakakaa Homekoulut kuntoon -kansalaisaloite! https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/903

Kansalaisaloitepalvelu - Homekoulut kuntoon
Julkisten rakennusten sisäilmatutkimuksille, homekorjauksille ja muille terveyden kannalta kiireellisille toimille on asetettava määräajat oireilun ilmaantumisesta lukien, ja määräaikojen noudattamatta jättäminen tulee sanktioida riittävän ankarasti. Kaiken valtion rahoituksen ehdoksi on asetettava…

SIIRRY FACEBOOKIIN »

helsinkiuni: RT @ThomasWson : Nobelisteja metsästämässä? Kenet haluaisitte nähdä @HelsinkiUni juhlavuoden kv-seminaarin vetonaulana?

helsinkiuni: Uusi hallitus @SuomenAkatemia :lle, pj @helsinkiuni prof. Heikki Ruskoaho: http://t.co/Y8i8zC04UA Ruskoahon esittely: https://t.co/2O90w7OlYl

helsinkiuni: RT @KristaKorKo : Miten ruokailu muuttuu lapsen kasvaessa? Dos. Maijaliisa Erkkola @helsinkiuni antaa vinkit 0-18 v. ravitsemukseen.http://t

Uutta Helsinkiä

Uutta Helsinkiä

Helsinkiä rakennetaan lähivuosina vilkkaammin kuin koskaan. Seuraa kotikaupunkisi kasvua kaavoituksesta valmiisiin asuinalueisiin.

UUTTA HELSINKIÄ »

Yliopisto esittää

LÖYTÖRETKI MIELEEN

Tiesitkö, että univaje voi tappaa? Tai että sikiöillä ja vauvoilla on kykyjä, joita aikuisilla ei enää ole.

Aivojen hellimisestä ja huoltamisesta puhutaan paljon — myös potaskaa. Tiedekulmassa luulot pannaan koetukselle ja uusin tieto tuodaan kansantajuisiksi tietoiskuiksi ja keskusteluiksi. Aivojen eri osien spesialistit, kielten ja oppimisen tutkijat, lääkärit, uni- ja traumatutkijat ja monet muut asiantuntijat kertovat tutkimuslöydöistään sekä siitä, mitä nämä löydöt merkitsevät jokapäiväisessä arjessa.

TIEDEKULMA: AIVOT 24.2.-30.4 »

HELSINGIN YLIOPISTO YOUTUBESSA »

HelsinkiTourism: Are you an #urban #traveler? https://t.co/f4krie7b72! #Helsinki 's #Rastila #Camping gets a mention, yey!

HelsinkiTourism: @pekkatuuri http://t.co/RO4HAMlKgO

HelsinkiTourism: What is your impression of #Helsinki ? http://t.co/4vQcG7hfm5 #makia

Testaa tietosi

Neropattivisa

Neropatti on Helsingin yliopiston tietovisa. Testaa mitä tiedät tieteestä, tutkimuksesta ja perinteikkäästä opinahjosta.

PELAA »

Tilaa uutiskirje

Helsingin yliopisto

Tee löytöretki yliopistokaupunkiin. Löydä kiinnostavimmat tapahtumat, kummallisimmat kulmat, haastavimmat harrastukset. Poimimme sinulle parhaat palat kaupungin tarjonnasta.

TILAA UUTISKIRJE »

Helsingin päätapahtumat

Siivouspäivä II/2014
Siivouspäivä-kierrätyskarnevaali järjestetään...
Helsingin Juhlaviikot 2014
Suomen suurin monitaidefestivaali täyttää Helsingin...
Helsinki Design Week 2014
Helsinki Design Week on Pohjoismaiden suurin designtapahtuma....

TILAA RSS »

Helsingin yliopiston tapahtumat

DéterminationS
to 28.8. - la 30.8.2014 13:30Helsinki Kansainvälinen...
Fourth International Conference of EAM
pe 29.8. - su 31.8.2014 8:30-18:30University of Helsinki...
Professori Seppo Hentilän jäähyväisluento: Miten eilisestä saisi paremman?
pe 29.8.2014 11:00-14:00Siltavuorenpenger auditorio...

TILAA RSS »

http://helsinkifi.etapahtuma.fi/Default.aspx?tabid=304&xml=rss

Kaupungissa tapahtuu

Tapahtumaluokat

Hae tapahtumaa

Sulje haku

Ehdota tapahtumaa

Tulevat tapahtumat

Ehdota tapahtumaa

Ehdota tapahtumaa Helsinki.fi -kaupunkiportaalin tapahtumakalenteriin! Syötä tapahtuman tiedot ja klikkaa lopuksi tallenna-painiketta.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Julkaistusta tapahtumasta saat vahvistuksen sähköpostitse. Lisätietojen antajan tiedot tulevat ainoastaan toimituksen käyttään.

Kalenterin julkaisusäännöt »

Tapahtuman tiedot

*
*
*
*

Hintatiedot:

*

Yhteyshenkilön tiedot

*
*

Julkaisusäännöt

  1. Helsinki.fi:n uutislistausta ja tapahtumakalenteria ylläpitää Helsingin yliopiston viestintäosaston verkkoviestintäyksikkö.
  2. Julkaistavaksi haluttuja uutisia ja tapahtumailmoituksia voi ehdottaa järjestöjä ja yhteisöjä edustava henkilö, joka haluaa tiedottaa uutisistaan ja tulevista tapahtumistaan Helsinki.fi:ssä.
  3. Uutiset ja tapahtumailmoitukset tulee kirjoittaa mahdollisimman julkaisuvalmiiksi ja lomake täyttää annettuja ohjeita noudattaen. Suuraakkosia (Caps Lock) ei tule käyttää.
  4. Vapaamuotoisemmat uutis- ja tapahtumavinkit tulee tehdä palautelomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen portaali [at] helsinki.fi.
  5. Uskonnollisesti tai poliittisesti kantaaottavia, eettisesti loukkaavia tai Helsingin yliopiston tai Helsingin kaupungin tavoitteiden, hyvän tavan, Suomen lakien tai kansainvälisten sopimusten vastaisia uutisia ja tapahtumailmoituksia ei julkaista. Uutisten ja tapahtumailmoitusten julkaisemisen edellytys on, että tiedon syöttäjä hyväksyy nämä julkaisusäännöt.
  6. Uutislistan ja tapahtumakalenterin ylläpitäjät pidättävät itselleen oikeuden tapauskohtaisesti päättää tietojen julkaisemisesta uutislistalla ja tapahtumakalenterissa sekä oikeuden tietojen julkaisematta jättämisestä ja poistamisesta syytä erikseen määrittelemättä. Ylläpitäjät pidättävät itselleen myös oikeuden muokata uutislistalla ja tapahtumakalenterissa julkaistavia uutisia ja tapahtumailmoituksia.
  7. Uutisehdotusten syöttäminen tapahtuu Ehdota uutista -lomakkeella ja tapahtumaehdotusten syöttäminen Ehdota tapahtumaa kalenteriin -lomakkeella.
  8. Uutisia ja tapahtumailmoituksia syötettäessä kysyttävät yhteystiedot tallentuvat määräaikaiseen rekisteriin, jota ylläpitää Helsingin yliopiston viestintäosasto. Tutustu rekisteriselosteeseen ennen julkaisemista.
  9. Uutislistalla ja tapahtumakalenterissa julkaistavaksi halutut tiedot tallentuvat varastoon, josta ne siirretään 3-5 kertaa viikossa varsinaiselle uutislistalle ja tapahtumakalenteriin. Helsingin yliopiston viestintäosasto tarkistaa tiedot ennen niiden julkaisemista. Uutisia ja tapahtumailmoituksia, jotka eivät täytä aiemmin mainittuja kriteerejä, ei julkaista.
  10. Muutospyynnöt jo julkaistujen uutisten ja tapahtumailmoitusten tietoihin tehdään palautelomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen verkkotoimitus [at] helsinki.fi

Lisätietoja:
Annukka Salo
verkkotoimittaja
Puhelin: +358 50 4154414
annukka.salo [at] helsinki.fi