Sinun Helsinkisi

Helsinki.fi on ikkuna yliopistokaupungin elämään, tapahtumiin ja palveluihin. Tutustu pääkaupungin monipuoliseen tarjontaan, jossa tiede ja kulttuuri kohtaavat. Löydä reitit kaupunkilaisen tärkeisiin palveluihin sekä Helsingin kaupungin ja Helsingin yliopiston sivuille.

Helsingin yliopisto


Helsingin yliopisto

Helsingin yliopisto on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö. Toimimme neljällä kampuksella, vaikutamme koko yhteiskunnassa, luomme suhteita ympäri maailmaa. Kriittisellä katseella ja luovalla otteella rakennamme parempaa tulevaisuutta. Tule mukaan!

Helsinki in Flickr

http://api.flickr.com/services/feeds/groups_pool.gne?id=52240577152@N01&format=rss2

KATSO LISÄÄ KUVIA »

Helsingin yliopisto - Helsingfors universitet
Helsinki Challenge -kilpailun julkistaminen sai ideageneraattorit hyrisemään farmasian tiedekunnassa. Siellä oli jo pitkään kypsytelty ajatusta ympäristöasioiden kiinteämmästä kytkemisestä alan koulutukseen, ja Helsinki Challenge tarjosi siihen...

Farmasia vihertyy | yliopisto.helsinki.fiFarmasia vihertyy | yliopisto.helsinki.fi
Kiitos Helsinki Challenge -kilpailun, farmasiaan on syntymässä kestävän kehityksen sukupolvi. Ympäristö otetaan pian huomioon alan kaikessa koulutuksessa Viikin kampuksella.

SIIRRY FACEBOOKIIN »

Helsingin yliopiston uutiset

Farmasia vihertyy
Kiitos Helsinki Challenge -kilpailun, farmasiaan on...
Kun genetiikka kohtaa Raamatun
Bioteknologiaan liittyvät tunnelataukset kiinnostavat...
Mitkä Euroopan kielet tarvitsevat apua?
Tutkijat rakesivat vähemmistökielten elinvoimaa...

TILAA RSS »

Tiedekulma

Tiedekulma

Kuppi kahvia ja viipale tiedettä

Helsingin yliopiston Tiedekulmaan jokainen on tervetullut kuuntelemaan, katselemaan ja kokemaan yliopistossa tehtävää tutkimusta ja opetusta. Tiedeteemojen ja tapahtumien ympärille rakentuvassa ohjelmistosta tarkastellaan ajankohtaisia ja päivänpolttavia aiheita tutkimuksen näkökulmasta.

TIEDEKULMA »
TIEDEKULMA FACEBOOKISSA »

Helsingin kaupungin uutiset

Palveluverkon kehittämisen tavoitteet
Palveluverkon kehittämisen tavoitteet uudelleen valmisteluun Opetuslautakunta...
Rakennuslupa 446 asunnolle Helsingissä

Kaupunginjohtaja Pajunen vieraili HKL:n varikoilla
Kaupunginjohtaja Jussi Pajunen vieraili tiistaina Vallilan...

TILAA RSS »

HELSINKI Think company

Helsinki Think Company

Vuorikadulla toimiva Helsinki Think Company on kohtaamispaikka uudenlaiselle yrittäjyydelle. Se on yhteisöllinen työtila, jossa opiskelijat, tutkijat ja yrittäjyydestä kiinnostuneet voivat verkostoitua.

Toimintaa pyörittävät yhdessä Helsingin yliopisto ja Helsingin kaupunki. Tila on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-18.

HELSINKI THINK COMPANY»

Visithelsinki.fi

Helsinki on ainutlaatuinen tapaus Pohjois-Euroopan kaupunkien joukossa. Euroopan toiseksi pohjoisimman pääkaupungin elämäntyyli on täynnä vastakohtaisuuksia ja aktiviteetteja, satojen tapahtumien ja ystävällisten ihmisten muodossa. Helsinki on sekä lännen että idän kulttuuristen vaikutusten muokkaama.

VISITHELSINKI.FI »

Kaupungin sähköinen asiointi

Sää Helsingissä

ke 28.1 12.00
+1 °C
9
ke 28.1 18.00
+2 °C
10
to 29.1 0.00
+1 °C
9

LISÄTIETOJA SÄÄSTÄ »

helsinkiuni: RT @levaaho : #helsinkichallenge is hot hot hot. PitchNight events @helsinkiuni Great Hall 28.1. 600+registrations, 29.1.700+ registrations.…

helsinkiuni: .@hkichallenge:n Generation Green -joukkue haluaa kasvattaa ympäristötietoisten farmasian ammattilaisten sukupolven: https://t.co/x6k4Z9e9Mo

helsinkiuni: RT @HmHelander : Uusia ideoita ihmiskunnan haasteiden ratkomiseen esitellään ke 28. ja to 29.1. iltoina @helsinkiUni http://t.co/D8WXRklfFH

Uutta Helsinkiä

Uutta Helsinkiä

Helsinkiä rakennetaan lähivuosina vilkkaammin kuin koskaan. Seuraa kotikaupunkisi kasvua kaavoituksesta valmiisiin asuinalueisiin.

UUTTA HELSINKIÄ »

Yliopisto esittää

HELSINGIN YLIOPISTO YOUTUBESSA »

VisitHelsinki: Puhutaan suomea, a magazine for foreigners for learning #Finnish , has started a crowdsourcing project https://t.co/5y261jDcZJ #helsinki

VisitHelsinki: RT @andrechaos : por do sol as 14:30hrs eh meio estranho, mas helsinki pode tudo! 💙 #nbeFinland #visithelsinki @VisitHelsinki http://t.co/gi

VisitHelsinki: "#Helsinki - Europe’s capital of #lifestyle and #design " http://t.co/fsgbg2v3hv

Testaa tietosi

Neropattivisa

Neropatti on Helsingin yliopiston tietovisa. Testaa mitä tiedät tieteestä, tutkimuksesta ja perinteikkäästä opinahjosta.

PELAA »

Tilaa uutiskirje

Helsingin yliopisto

Tee löytöretki yliopistokaupunkiin. Löydä kiinnostavimmat tapahtumat, kummallisimmat kulmat, haastavimmat harrastukset. Poimimme sinulle parhaat palat kaupungin tarjonnasta.

TILAA UUTISKIRJE »

Helsingin päätapahtumat

Musica nova Helsinki 2015
Musica nova Helsinki kuuluu Euroopan merkittävimpiin...
Ravintolapäivä 2015
Noin kolmen kuukauden välein tapahtuva Ravintolapäivä...
Viapori Winter Blues 2015
Tiivis tunnelma ja rento meno jatkuvat jälleen Suomenlinnan...

TILAA RSS »

Helsingin yliopiston tapahtumat

375-juhlavuosi: 4K: Kielen, kirjallisuuden ja kulttuurin kohtaamisia
ke 14.1. - ke 29.4.2015 17:00-19:00Luentosali 2,...
Lasse Leinonen: Implications of Dark Matter In Supersymmetric Models
ke 28.1.2015 12:00-14:00Exactum, auditorio CK112,...
Governance as Dialogue: Interactions between the U.S. Congress and the Federal Courts with Prof. Mark C. Miller
ke 28.1.2015 14:30-16:00Main building, Auditorium...

TILAA RSS »

http://helsinkifi.etapahtuma.fi/Default.aspx?tabid=304&xml=rss

Kaupungissa tapahtuu

Tapahtumaluokat

Hae tapahtumaa

Sulje haku

Ehdota tapahtumaa

Tulevat tapahtumat

Ehdota tapahtumaa

Ehdota tapahtumaa Helsinki.fi -kaupunkiportaalin tapahtumakalenteriin! Syötä tapahtuman tiedot ja klikkaa lopuksi tallenna-painiketta.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Julkaistusta tapahtumasta saat vahvistuksen sähköpostitse. Lisätietojen antajan tiedot tulevat ainoastaan toimituksen käyttään.

Kalenterin julkaisusäännöt »

Tapahtuman tiedot

*
*
*
*

Hintatiedot:

*

Yhteyshenkilön tiedot

*
*

Julkaisusäännöt

  1. Helsinki.fi:n uutislistausta ja tapahtumakalenteria ylläpitää Helsingin yliopiston viestintäosaston verkkoviestintäyksikkö.
  2. Julkaistavaksi haluttuja uutisia ja tapahtumailmoituksia voi ehdottaa järjestöjä ja yhteisöjä edustava henkilö, joka haluaa tiedottaa uutisistaan ja tulevista tapahtumistaan Helsinki.fi:ssä.
  3. Uutiset ja tapahtumailmoitukset tulee kirjoittaa mahdollisimman julkaisuvalmiiksi ja lomake täyttää annettuja ohjeita noudattaen. Suuraakkosia (Caps Lock) ei tule käyttää.
  4. Vapaamuotoisemmat uutis- ja tapahtumavinkit tulee tehdä palautelomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen portaali [at] helsinki.fi.
  5. Uskonnollisesti tai poliittisesti kantaaottavia, eettisesti loukkaavia tai Helsingin yliopiston tai Helsingin kaupungin tavoitteiden, hyvän tavan, Suomen lakien tai kansainvälisten sopimusten vastaisia uutisia ja tapahtumailmoituksia ei julkaista. Uutisten ja tapahtumailmoitusten julkaisemisen edellytys on, että tiedon syöttäjä hyväksyy nämä julkaisusäännöt.
  6. Uutislistan ja tapahtumakalenterin ylläpitäjät pidättävät itselleen oikeuden tapauskohtaisesti päättää tietojen julkaisemisesta uutislistalla ja tapahtumakalenterissa sekä oikeuden tietojen julkaisematta jättämisestä ja poistamisesta syytä erikseen määrittelemättä. Ylläpitäjät pidättävät itselleen myös oikeuden muokata uutislistalla ja tapahtumakalenterissa julkaistavia uutisia ja tapahtumailmoituksia.
  7. Uutisehdotusten syöttäminen tapahtuu Ehdota uutista -lomakkeella ja tapahtumaehdotusten syöttäminen Ehdota tapahtumaa kalenteriin -lomakkeella.
  8. Uutisia ja tapahtumailmoituksia syötettäessä kysyttävät yhteystiedot tallentuvat määräaikaiseen rekisteriin, jota ylläpitää Helsingin yliopiston viestintäosasto. Tutustu rekisteriselosteeseen ennen julkaisemista.
  9. Uutislistalla ja tapahtumakalenterissa julkaistavaksi halutut tiedot tallentuvat varastoon, josta ne siirretään 3-5 kertaa viikossa varsinaiselle uutislistalle ja tapahtumakalenteriin. Helsingin yliopiston viestintäosasto tarkistaa tiedot ennen niiden julkaisemista. Uutisia ja tapahtumailmoituksia, jotka eivät täytä aiemmin mainittuja kriteerejä, ei julkaista.
  10. Muutospyynnöt jo julkaistujen uutisten ja tapahtumailmoitusten tietoihin tehdään palautelomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen verkkotoimitus [at] helsinki.fi

Lisätietoja:
Annukka Salo
verkkotoimittaja
Puhelin: +358 50 4154414
annukka.salo [at] helsinki.fi